Miha

Miha

Sed nec scelerisque sapien. Aenean aliquam et nisl eu efficitur. Nunc lobortis condimentum justo. Proin hendrerit, massa sit amet vehicula blandit, enim eros volutpat mi.

07/03/2020
Objavljeno v Hiša Parabola

Razpoložljivost

Rezerviraj zdaj!          Cenik

Iščete popolno lokacijo za umik iz mestnega vrveža?

Potem je Hiša Parabola idealna za vas. Nahaja se v mirni alpski vasici Log pod Mangartom, ki leži v Triglavskem narodnem parku. Narava vas bo tako prevzela, da ne boste želeli domov. Do nas lahko pridete iz smeri Bovca ali pa čez prelaz Predil. Družine in pari, ki uživajo v neokrnjeni naravi, bodo tukaj našli vse kar potrebujejo.


V pritličju se nahaja popolnoma opremljena kuhinja in dnevni prostor, kjer boste lahko skupaj kuhali, gledali film, igrali družabne igre... Spodaj vam je na voljo tudi ena spalnica in kopalnica s tušom.
V zgornjem nadstropju so tri spalnice: dve z zakonskima posteljama in ena s tremi ločenimi posteljami. V nadstropju se nahaja tudi kopalnica s kadjo. Nič ni bolj sproščajoče, kot topla kopel po dolgem pohajanju ali celodnevnem smučanju.

 

Na kaj morate biti pozorni

  • Prihod: 15:00 - 20:00
  • Odhod: 11:00
 

Hišni red

  • Kajenje dovoljeno zunaj nastanitve.
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
  • Zabave niso dovoljene.

View the embedded image gallery online at:
https://houseparabola.si/itemlist/user/42-miha#sigProIda796448239
 

 

12/09/2014
Objavljeno v Adrenalinski športi

Skok s padalom z letala (skydiving) je zagotovo ena od najbolj adrenalinskih in nepozabnih izkušenj. Poleg tandemskih skokov se poleti na bovškem letališču odvija skydive camp.

Pilot vas bo z letalom popeljal na približno 4.000 m nadmorske višine, kjer boste v tandemu z izkušenim padalcem skočili v proti tlom. V prostem padu lahko uživate kakšno minuto, potem pa varno pristanete s pomočjo padala.

12/09/2014
Objavljeno v Gorsko kolesarjenje

Poti in možnosti za gorsko kolesarjenje je ogromno. Spodaj opisana je krožna tura z začetkom v Bovcu.

12/09/2014

Župnijska cerkev sv. Štefana stoji ob cesti skozi naselje. Za prvo cerkev je bil temeljni kamen postavljen že leta 1755. Največji znamenitosti sta stropna poslikava, ki jo je v baročnem stilu ustvaril slikar Ivan Grohar in gotska plastika Madone iz okoli leta 1490.